Piesă de teatru: Jane și Fadu în jurul lumii

Fadu și mama ei pledează pentru cauza Falun Gong cu ocazia întâlnirilor Comisiei Națiunilor Unite pentru Drepturile Omului, de la Geneva
martie 25, 2004
Ce ascunde cel mai dur regim din lume: Vânzarea cetățenilor „pe bucăți” devine afacere de stat
mai 9, 2016
 

Această piesă a fost scrisă pentru copiii care se implică în proiectul Petalele Păcii.

Fadu: De îndată ce am început să vorbesc, îl chemam pe tătăl meu: „Tată, unde ești tată?”

Fadu: Mama mi-a spus că tata a fost ucis în China pentru credința sa în Falun Dafa, un set de exerciții pentru îmbunătățirea sănătății și bunăstării, ucis că a crezut în Adevăr, Compasiune și Toleranță, care sunt principiile călăuzitoare ale Falun Dafa.

Fadu ascultă povestea despre tatăl ei.

Mama: Fadu, știi că sunt mulți prieteni micuți în China, ca tine? Tații și mamele lor sunt închiși în închisori din cauza că practică Falun Gong. Acești micuți prieteni își doresc și ei ca tata și mama să fie lângă ei lor. Îi vei ajuta?

Fadu: Da, vreau să ajut. Dar sunt atât de mică, ce pot să fac?

Mama: Tu și cu mine putem călători în jurul lumii pentru a spune adevărul despre cum Jiang Zemin ți-a ucis tatăl în China, să spunem adevărul oamenilor lumii. Să îi rugăm să ne ajute să salvăm mai mulți oameni din China, care suferă doar pentru că se străduiesc să fie oameni buni și să urmeze principiile Falun Dafa.

Vrei să vii?

Fadu: Da!

Fadu și mama ei au călătorit în multe țări.

Fadu: O urmez pe mama în multe țări pentru a spune adevărul. Mulți oameni au auzit povestea spusă de mama despre familia noastră. De asemenea, am aflat multe povestiri despre tatăl meu, bunicul și mătușa mea.

Fadu: Numele tatălui meu este Chen Chengyong. Pentru că a vorbit guvernului chinez despre Falun Gong, a fost bătut până a murit. Aveam doar nouă luni pe atunci. Mătușa mea a fost arestată și ea deoarece practică Falun Gong. A fost trimisă într-un lagăr de muncă forțată.

Fadu o ascultă pe mama ei spunând povestea despre bunicul ei.

Fadu: Bunicul era foarte bolnav, dar practicând Falun Gong s-a însănătoșit. După ce bunicul a auzit că tatăl meu a fost ucis și că mătușa mea a fost trimisă într-un lagăr de muncă forțată, a simțit că era atât de nedrept și a murit din cauza tristeţii.

Fadu: Multe ziare din diferite țări au relatat povestea familiei noastre: ziarul Marriv din Israel, săptămânalul Gatra din Jakarta, Indonezia. Mama a spus că tatăl meu m-a iubit atât de mult, dar nu și-a auzit niciodată copila chemându-l. Am continuat să-l chem: „Tată! Tată! Tată mă poți auzi?”

Fadu continuă misiunea tatălui său de a spune adevărul.

Fadu: Mama mi-a spus să continui misiunea tatălui meu, să practic Falun Dafa, să fac exercițiile și să fiu un bun micuţ practicant. Fadu trimite gânduri bune altora şi îi place să cânte.

Fadu le vorbeşte oamenilor din întreaga lume despre principiile Falun Dafa și le povesteşte cum și-a pierdut tatăl.

Fadu: Am urmat-o pe mama în 37 de țări. Mama a vândut obiecte ale familiei noastre pentru a putea călători în întreaga lume să cerem ajutor pentru încetarea persecuției.

De micuţă, Fadu a făcut foarte multe lucruri pentru apărarea drepturilor omului: ea s-a alăturat paradelor Falun Dafa, a oferit pliante oamenilor cu inimă bună, a participat la apeluri paşnice în faţa ambsadelor Chinei, ţinând în mâini o fotografie a tatălui ei ...

Mama: Ayong [diminutivul soțului ei, Chengyong], trebuie să fii mândru de faptele extraordinare ale lui Fadu.

Este un mic practicant autentic.

* * *

Fadu: Povestea mea a dat naştere unui proiect numit „Petalele Păcii”. El s-a născut în Australia şi ajută oamenii să înțeleagă nedreptatea împotriva Falun Dafa. Îi invit pe copii, părinţi, unchi, mătuși, bunici să dea o mână de ajutor, chiar şi numai prin facilitarea ca proiectul nostru să meargă mai departe, să întâlnească şi alţi oameni. Astfel, pas cu pas, vom da o mână de ajutor ca mii de prieteni micuți din China, ca mine, să nu își piardă părinții. Vă rog să ajutați ca această persecuție să ia sfârşit. Vă mulțumesc!

Comments are closed.